Hiki ke lilo i mea hana kiʻi

Loaʻa i kekahi mau lako ponoi nā mea kiʻi kiʻi, ʻoi aku ka nui o nā mea lāʻau, metala, seramika a i ʻole resin, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i kahi ʻano ʻē aʻe ma waho o nā noho kūpono.Inā hiki, e noi i ka mea pena e nānā i kahi e waiho ʻia ai kāu kīhāpai a me kāu lako, a i ʻole e hāʻawi iā ia i nā kiʻi he nui e like me ka hiki, no ka mea hiki ke hoʻoholo i ka holomua a i ʻole ka hāʻule ʻole o kāu hoʻolālā.

E hoʻolālā i kahi wahi hoʻonoho lako
Hiki i nā noho kūpono, nā noho hoʻomaha a i ʻole nā ​​noho lima ke huki i nā kānaka i ka māla e hoʻomaha ai.Hiki i nā lako kīhāpai ke hoʻololi nui i ke ʻano a me ka manaʻo o kahi ākea o waho.Hiki ke noʻonoʻo ʻia nā kiʻi kiʻi nani a i ʻole nā ​​​​mea hoʻonani nani i hana ʻia i loko o ka māla.ʻOiaʻiʻo, ʻaʻole pili ka helehelena i nā mea āpau, no laila e hōʻoia i ka ʻoluʻolu a me ka hana o kāu pākaukau a me kou noho.

E like me ke ʻano o ka māla
Hiki i nā lako hale ke hoʻoikaika i kahi hoʻolālā a hana i ka manaʻo i loko.Ke ʻokoʻa ke ʻano o ke koho ʻana i ka pūnaewele, e like me ka māla Iapana, ʻoi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i kēlā mau mea pili i ke kumuhana a i ʻole ka pilina ʻike ikaika.No ka laʻana, ʻoi aku ka palupalu o kahi noho ma ka māla ʻāina.

ʻO ka hoʻohui ʻana i nā lako i loko o ka hoʻolālā
Hiki i ka nui a me ke ʻano o ka wahi i loaʻa ke hoʻopili i ke ʻano o nā lako āu e koho ai.ʻO kahi laʻana, kahi kihi kūʻokoʻa i hoʻopuni ʻia e nā mea kanu he lumi wale nō no nā noho lua.No ka ʻai ʻana i waho, pono ʻoe e helu pono i ka nui o ka papaʻaina a me ka noho e hōʻoia i ka ʻoluʻolu o ka waiho ʻana, a koho i nā lako e hiki ai ke hōʻike i ke ʻano o kahi terrace a i ʻole atrium - ʻo ka papa ʻaina i loko o ka pā pōʻai ʻaʻole wale. kūpono loa, akā


Ka manawa hoʻouna: Dec-21-2020